PRODUKTER

Ogräs Effekt koncentrat 1000ml

Ogräs Effekt koncentrat 1000ml
Artikelnr: 31545
Antal/fp: 1 st
Tillgänglighet: 1 – 3 arbetsdagar
239,00kr
Antal: Lägg i varukorg

Neudorff Ogräs Effekt 1000ml koncentrerat är ogräsmedel som är effektivt mot ogräset i din trädgård men skonsamt för människor och djur. Husdjur kan till exempel gå på det bekämpade området så fort medlet har torkat in.

Ta bort ogräset på ett effektivt och miljövänligt sätt utan negativ påverkan på grundvatten.

Ogräsmedlet luktar inte illa, är biologiskt nedbrytbart och innehåller pelargonsyra som är ett naturligt förekommande ämne.

Ogräsmedlet bryter ner utan att lämna kvar skadliga restämnen.

Använd Ogräs Effekt för bekämpning av alla typer av ogräs, såväl ettåriga som fleråriga. Allra bäst effekt har medlet när ogräset är i tillväxt och inte högre än 10cm. Ogräs med stora rötter såsom kirskål, brännässlor, maskrosor och kvickrot bör behandlas flera gånger. Plocka bort nedvissnat ogräs efter bekämpning.

Tänk på att inte bekämpa ogräset i regn eller stark vind. Det bör inte heller regna sex timmar efter Ogräs Effekt har använts. Spruta bara på ogräs som ni önskar få bort från er trädgård.

Just nu har vi kampanjpriser som gäller under april-maj!

Hur fungerar Ogräs Effekt? Hur använder man det? Titta på filmen eller ring/mejla kundservice 0371-33037 / order@tomjo.seDosering: 200ml koncentrerad Ogräs Effekt till 1 liter vatten.Räcker till ca 200 kvadratmeter.

PDF
PDF